> Eigen instrumenten – Nard Kronenberg

Eigen instrumenten

Kronenberg & Collega’s beschikt over en bedient zich bij alle trajecten van eigen instrumenten en programma’s.
Hieronder een opsomming en korte uitleg.

Keuze & Communicatie Box

Samen met mijn collega Henk Pepping heb ik de Keuze & Communicatie Box ontwikkeld. Welke individuele of team gerelateerde vraag je ook hebt, je komt altijd bij een van deze 5 kaartjes uit. Elke leidinggevende zou deze handzame Keuze & Communicatie Box eigenlijk op zak moeten hebben. Elders op deze website meer informatie hierover onder het kopje aanbod: spiegelarrangementen.
Henk en ik hebben ons o.a. in de onderwijswereld gepositioneerd als spiegelogen. We begeleiden o.a. op de werkvloer van teams en individuen en geven zonder oordeel terug wat we zien en wat we horen.

Loopbaanpaspoort:

Het loopbaanpaspoort is een soort van metafoor van de 5 loopbaancompetenties: Motieven- en kwaliteitenreflectie dragen bij aan identiteit. Werkexploratie, loopbaansturing en netwerken aan richting en/of bestemming.
Het loopbaanpaspoort is inmiddels opgenomen in het productenarsenaal van Loopbaangroep.
Ook de loopbaanpaspoortworkshop kan via loopbaangroep worden aangevraagd. Zie www.loopbaangroep.nl

Loopbaanpasje:

Dit ‘creditcardje’ is een handig formaat met de belangrijkste informatie mbt het voeren van loopbaanreflectiegesprekken. De wenselijke attitude, het gesprekslemniscaat en de vijf loopbaancompetenties zijn erop te vinden. Ook dit product is opgenomen in het overzicht van producten van loopbaangroep. Zie www.loopbaangroep.nl

Lobbelen:

Lobbelen is een instrument waarin het gedachtegoed rondom de 5 loopbaancomptenties is verwerkt. Op een ‘speelse’ manier kom je tot betekenisvolle, diepgaande gesprekken. Het instrument is ook in te zetten voor coachdoeleinden en kan ook als middel dienen voor voortgangs- en of functioneringsgesprekken. Niet alleen in het onderwijs, maar ook daarbuiten kun je Lobbelen gebruiken. Voor meer informatie zie www.loopbaangroep.nl
Uiteraard kun je ook via Kronenberg & Collega’s informatie inwinnen of een bestelling plaatsen.